SmartAvenue

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Peplum μπλούζα

Το τελευταίο καιρό στις περισσότερες πασαρέλες και βιτρίνες καταστημάτων φιγουράρει  το peplum, το βλέπουμε σε μπλούζες, φούστες και σακάκια. Είναι μια ίσια γραμμή  ρούχου που καταλήγει σε Α.
Η peplum μπλούζα τονίζει την μέση και είναι ιδιαίτερα κολακευτική. Ταιριάζει ιδανικά με στενό παντελόνι ή παντελόνι που τελειώνει λίγο πιο πάνω από τον αστάγαλο. Ωραία επιλογή είναι με την κλασσική pencil φούστα και συνδυάστε το σύνολο με ψηλοτάκουνα πέδιλα. Βέβαια η peplum μπλούζα δεν ταιριάζει αν έχεις περιτά κιλά στην μέση σου. Συνδυάζεται ιδανικά με σορτς και βερμούδες αλλά αν το δυνατό σημείο δεν είναι τα πόδια απέφυγε να το φορέσεις.


Διαλέξτε το με το αγαπημένο σας skinny τζιν και πλατφόρμες για ένα σύνολο που ταιριάζει όλες τις ώρες. Βάλτε και μια τσάντα σε στυλ ταχυδρόμου για να ολοκληρώσετε μια καθημερινή εμφάνιση.
Για μια πιο βραδινή εμφάνιση φορέστε το με μια μίνι φούστα ή με την κλασσική pencil ταιριάζουν απόλυτα τα ψηλοτάκουνα πέδιλα και η τσάντα φάκελος. 
Καθημερινά, μια καλή λύση είναι να προτιμήσετε μαζί με την μπλούζα peplum να επιλέξετε flat σανδάλια και μια μικρή διακριτική τσάντα.
Χαρείτε την καλοκαιρινή αυτή μπλούζα με τους παραπάνω συνδυασμούς για μια στιλάτη εμφάνιση όλες τις ώρες της ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SmartAvenue