SmartAvenue

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Μαύρο ολόσωμο σορτσάκι



Κορίτσια αν ψάχνετε ένα κομμάτι για φέτος το καλοκαίρι που μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ αυτό είναι το μαύρο ολόσωμο σορτσάκι.





Μπορείτε να το φορέσετε το πρωί στην παραλία  με την σαγιονάρα και το μαγιό σας .

Διαλέξτε ένα χαρούμενο ζευγάρι σαγιονάρες  και μια μεγάλη άνετη τσάντα όπου θα χωράνε όλα τα απαραίτητα και να μην ξεχνάτε το αντηλιακό!!

  


Μπορείτε να το φορέσετε και το πρωί στην δουλειά σας. Επιλέξτε μία πουκαμίσα που να σας κολακεύει, ένα ζευγάρι ίσια πέδιλα για να είστε άνετες και μια τσάντα σε στυλ ταχυδρόμος.




Χρησιμοποιήστε το και για την βραδινή σας έξοδο. Φορέστε το με ένα φουλάρι στο λαιμό ή κάντε το ζώνη.  Μπορείτε να βάλετε μια ζώνη αντί για φουλάρι και δεν δεσμεύεστε διαλέξτε μια φαρδιά ζώνη, μια με χάντρες ή κάποιο άλλο σχέδιο ή επιλέξτε ένα λεπτό διακριτικό ζωνάκι. Από πάνω φορέστε ένα καλοκαιρινό μπολερό  για μια πιο ιδιαίτερη εμφάνιση και αν δεν έχετε επιλέξει το φουλάρι βάλτε ένα κολιέ στο λαιμό. Μπορείτε να βάλετε όμορφα βραχιόλια και σκουλαρίκια αλλά πάντα με μέτρο. Συνδιάστε κολιέ με βραχιόλια, κολιέ με σκουλαρίκια ή βραχιόλια με σκουλαρίκια (το τελευταίο είναι μια καλή λύση εάν επιλέξετε το φουλάρι). Φυσικά βάλτε τα ψηλοτάκουνα πέδιλα σας και μια κομψότατη λύση είναι φυσικά μία τσάντα φάκελος.




2 σχόλια:

SmartAvenue