SmartAvenue

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Λευκό παντελόνι



Κορίτσια, το λευκό παντελόνι είναι ένα κλασσικό κομμάτι που έχουμε όλες μας στην ντουλάπα μας, το οποίο συνδυάζεται με τα περισσότερα ρούχα μας.

Φτιάξτε το ποιο διαχρονικό σύνολο, navy look. Φορέστε ένα ριγέ μπλουζάκι σε μπλε απόχρωση και συνδυάστε το, το πρωί με ένα χαμηλό παπούτσι σε μπλε, κόκκινη απόχρωση ή ένα ριγέ και το βράδυ με ένα ψηλοτάκουνο. Κάποια βραχιόλια σε μπλε, άσπρη και κόκκινη απόχρωση είναι ότι πρέπει. Χρησιμοποιήστε κόκκινο κραγιόν και μαύρο μολύβι.



Φορέστε ένα total white σύνολο.  Βάλτε ένα λευκό πουκάμισο ή μια πουκαμίσα για να δημιουργήσετε έναν απλό συνδυασμό ή υιοθετήστε το ανδρόγυνο στυλ με ένα σακάκι κουστουμιού. Για μια πιο αέρινη εμφάνιση προτιμήστε διάφανα τοπ και για πιο ρομαντική διάθεση μπλουζάκια από δαντέλα. Αν θέλετε να ξεφύγετε από το μονότονο  στυλ επιλέξτε αξεσουάρ σε πιο έντονα χρώματα ή απλά βάλτε ένα χρωματιστό παπούτσι.
 



Κάντε συνδυασμό με το χρυσό και το λευκό σας παντελόνι. Στο total white σύνολο σας προσθέστε χρυσαφί λεπτομέρειες. Μπορείτε να βάλετε ένα τοπ σε χρυσαφί απόχρωση ακόμα και για το πρωί, φυσικά διαλέξτε ένα που να μη γυαλίζει  ή φορέστε
μια ζακέτα με πινελιές του χρυσού και ένα φλατ χρυσαφί παπούτσι. Για πιο βραδινή εμφάνιση επιλέξτε ένα πιο έντονο τοπ ή ένα χρυσαφί σακάκι μαζί με ψηλοτάκουνα παπούτσια.



Φυσικά ένας από τους πιο κλασικούς συνδυασμούς είναι το άσπρο-μαύρο. Φορέστε ένα μαύρο τοπ ή απλά βάλτε πινελιές μαύρο στο σύνολο σας.



Ένας τελευταίος συνδυασμός είναι με βάση την καινούργια τάση της φετινής σεζόν τα Neon χρώματα (αυτά τα φωσφοριζέ). Φορέστε ένα σύνολο είτε τελείως λευκό είτε ένα ασπρόμαυρο σύνολο και βάλτε πινελιές από αυτά τα χρώματα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SmartAvenue