SmartAvenue

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Ντύσιμο και Ζώδια


        


                   Καρκίνος 

 

 

Η γυναίκα καρκίνος σε αντίθεση με τους άνδρες είναι κοκέτα και ασχολείται πολύ με το ντύσιμο της.
Επιλέγει ένα ντύσιμο αρκετά μοντέρνο και δεν ακολουθεί τις κλασσικές γραμμές. Αγαπάει ισόβια κάποια κομμάτια στην ντουλάπα της όπως ένα φόρεμα που έβαλε στο πρώτο ραντεβού ή ένα μπλουζάκι την πρώτη μέρα στην δουλειά ή μπορεί απλά να είναι ένα ρούχο που από την πρώτη στιγμή της την είχε βολέψει, τότε θα το φοράει όσπου να λιώσει.
Η γυναίκα καρκίνος είναι συνήθως κοντή αλλά ας μην ξεχνάμε ότι τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια! Είναι γυναίκα με πιασίματα ακόμα και όταν καταφέρνει να χάσει κιλά ποτέ δεν είναι αρκετά αδύνατη και αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι έχει βαρύ σκελετό. Το πρόσωπο είναι στρογγυλό, πολύ καθαρό χωρίς στίγματα ή σπυράκια αλλά συνήθως χλωμό. Με σαρκώδη χείλη και μόνιμος χαμογελαστή. Τα μαλλιά σχεδόν πάντα σε καστανές αποχρώσεις. Το βλέμμα καθηλώνει γιατί είναι γεμάτο έκφραση και συναισθήματα. Μάτια λαμπερά σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση και έχει λεπτή και γλυκιά φωνή. Σε κάθε της κίνηση αποπνέει θυληκότητα.
Βάφετε έντονα και περιποιείται αρκετά τον εαυτό της γιατί της αρέσει η λάμψη.




Το μόνο σίγουρο για μια καρκίνο είναι ότι δεν της αρέσει η πολυτέλεια αλλά η άνεση της. Όμως μια σειρά από μαργαριτάρια θα ταίριαζαν ιδανικά στο ψηλό λαιμό της, τα οποία φέρνουν παράλληλα πολύ τύχη, το ίδιο θετικά λειτουργεί και το σμαράγδι.





Τα υφάσματα που ταιριάζουν σε μια καρκίνο είναι τα λεπτά, τα μάλλινα αλλά και η δαντέλα κυρίως σε μπλουζάκια και τοπ.
Τα χρώματα της είναι το ασημί, το άσπρο, το εκρού, το γκρι και το γκριζογάλανο. Επιλέγει όμως και σωστά κάνει  το πράσινο και το ανοιχτό καφέ.
Ανάμεσα στις διάσημες καρκίνοι είναι η πριγκίπισσα Νταϊάνα, Meryl Streep, Anjelica Huston, Brigitte Nielsen, Δέσποινα Βανδή, Μαριάντα Πιερίδη, Cortney Love, Cindy Lauper, Liv Tyler.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SmartAvenue