SmartAvenue

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ντύσιμο και ζώδια

                     Δίδυμος



Ο δίδυμος θέλει η εμφάνισή του να κάνει εντύπωση στους άλλους, να είναι διαφορετική και να του φτιάχνει την διάθεση.
Οι γυναίκες συνήθως έχουν λεπτά και μακριά άκρα. Στον δίδυμο αρέσουν τα πολλά και ιδιαιτέρα χρώματα ενώ αποφεύγουν το μαύρο. Έχουν αποβάλλει από τα σχολικά χρόνια το σπορ ντύσιμο και προτιμάνε πιο κλασσικές γραμμές.
Λόγω του συνηθισμένου σωματότυπου τον οποίο διαθέτουν, καλή επιλογή για τα διδυμάκια είναι η μακριές και ασύμμετρες φούστες καθώς και τα φορέματα με ακανόνιστο σχήμα. Ξέρουν πολύ καλά να επιλέγουν ωραία υφάσματα, όπως το μετάξι και προτιμούν τα εφαρμοστά φορέματα.




Τα ωραία χέρια των διδύμων πρέπει να αναδεικνύονται με βραχιόλια και δαχτυλίδια. Τα κοσμήματα που προτιμούν είναι από χρυσό ή πλατίνα. Οι πολύτιμες πέτρες που τους ταιριάζουν είναι ο αχάτης και το τοπάζι. Ιδανικά είναι τα μεγάλα και ογκώδη κοσμήματα.
Μια τέτοια φυσιογνωμία πρέπει να αποφεύγχει έντονο βάψιμο. Το κούρεμα της γυναίκας διδύμου καθώς και το χτένισμα οφείλει να είναι εντυπωσιακό.
Η  fashionista του ζωδιακού θα μπορούσε να επιλέξει για μια βραδινή εμφάνιση T-shirt με ειρωνικά μηνύματα και μπορεί να σετάρει επίσημο φόρεμα με φτερά, δερμάτινο τζάκετ και γαλότσες.
Ανάμεσα στις διάσημες δίδυμες είναι η Μέριλ Μονρόε, Νπρουκ Σιλντς, Ναόμι Κάμπελ, Ατζελίνα Τζολί, Νικόλ Κίντμαν, Ιζαμπέλλα Ροσελίνι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SmartAvenue