SmartAvenue

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Κι άλλα χρώματα της άνοιξης!


Στο προηγούμενο αφιέρωμα είχαμε πει για κάποια χρώματα σε αυτό θα πούμε τα υπόλοιπα.

Το κόκκινο της παπαρούνας, αυτό το χρώμα φτιάχνει και την διάθεση και την σεξουαλικότητα μας. Φορέστε ό,τι θέλετε από αυτό το χρώμα. Πολύ ελκυστικό  μπορεί να είναι ένα φόρεμα ειδάλλως βάλτε απλώς διάφορα αξεσουάρ.


Το επόμενο χρώμα είναι το νεκταρινί, μια απόχρωση του πορτοκαλί. Δύσκολο χρώμα και δεν ενθουσιάζει όλους αλλά μπορεί να δώσει άλλη πνοή σε ένα μουντό σύνολο. Μιας και το μπεζ και το ασπρόμαυρο σύνολο είναι μέσα στην μόδα φέτος δώστε μια πινελιά "νεκταρινιού" στο ντύσιμό σας.
Φορέστε το άφοβα σε φουστάνι, φούστα, μια αέρινη παντελόνα ή απλά ένα Τ-Shirt σε πορτοκαλί (Τιp: Σας άρεσε πολύ το χρώμα αυτό αλλά δεν είστε σίγουρες αν σας πηγαίνει; Ένα τύπωμα αυτού του χρώματος πάνω στο μπλουζάκι είναι ότι πρέπει).


Ένα ακόμα χρώμα φωτεινό το οποίο δυστυχώς δεν πάει σε όλες γιατί έχει την τάση να χλομιάζει το πρόσωπο είναι το βιολετί. Αν σας φωτίζει επιλέξτε ένα φουστάνι ανάλαφρο ότι πρέπει για το καλοκαιράκι, ειδάλλως προτιμήστε να στολίσετε το ντύσιμό σας με νότες από βιολετί με διάφορα αξεσουράρ ή prints στα ρούχα.


Τέλος, ένα καταπληκτικό χρώμα είναι το βασιλικό μπλε, εμένα μου θυμίζει μεσογειακή γυναίκα, ίσως ταιριάζει απόλυτα στις μελαχρινές και σε αυτές που έχουν σταρένια επιδερμίδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SmartAvenue