SmartAvenue

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Τα χρώματα για την άνοιξη-καλοκαίρι 2013


Το πράσινο του σμαραγδιού ένα πολύ κολακευτικό χρώμα. Διαλέξτε ένα φουστάνι που θα ταιριάζει με τον σωματότυπο σας. Εάν δεν αγαπάτε τόσο αυτό το χρώμα προτιμήστε αξεσουάρ σε χρώμα σμαραγδί. Συνδυάζετε υπέροχα με λευκό, μαύρο, μπεζ, ασημί, χρυσαφί, ροζ, πορτοκαλί, κίτρινο.


Το γκρι του νεφρίτη επίσης ένα χρώμα που θα φορεθεί πολύ και συνδυάζεται με πολλά άλλα χρώματα. Ευκολοφόρετο από το πρωί έως το βράδυ. Επιλέξτε όμορφα αέρινα φορέματα και απλά σανδάλια για να κάνετε υπέροχους συνδυασμούς.
Εάν και πάλι δεν είναι ένα από τα αγαπημένα σας χρώματα απλά διαλέξτε αξεσουάρ που θα δώσουν ένα άλλον τόνο στο στυλ σας.



Το μπλε του ουρανού διαλέξτε όμορφα αξεσουάρ σε αυτό το χρώμα όπως ένα ζευγάρι παπούτσια. Είναι ένα χρώμα που θυμίζει κοριτσίστικη αύρα και ίσως ένα τέλειο ρούχο θα ήταν ένα αέρινο φόρεμα ή ακόμα και κάτι πιο κλασικό το οποίο φοριέται όλες τις ώρες.


Ένα ακόμα υπέροχο χρώμα είναι το πράσινο της μέντας. Αυτό το χρώμα ή θα το λατρέψεις ή θα το μισήσεις για πάντα. Προσωπικά μου αρέσει πολύ, δίνω μία ιδιαίτερη πινελιά στο ντύσιμό μου με παπούτσια ή παντελόνι σε αυτό το χρώμα το οποίο θα συνδυαστεί με ένα απλό μπλουζάκι.            

                   
   Το επόμενο χρώμα είναι το πράσινο του βλαστού. Ιδιαίτερο χρώμα και πολύ φωτεινό από μόνο του. Φορώντας ένα φουστάνι με αυτό το χρώμα επιλέξτε μια ουδέτερη απόχρωση σε παπούτσι ή δώστε φωτεινές πινελιές με διάφορα αξεσουάρ σε ρούχα με μουντά σύνολα.


Ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα είναι και το κίτρινο. Φέτος είναι το κίτρινο του λεμονιού. Φορέστε ότι μπορείτε από αυτό το χρώμα για να «κλέψετε» λίγο ήλιο πάνω σας. Αν σας αρέσει, διαλέξτε φορέματα ή ολόσωμες φόρμες, μπλουζάκια ή παντελόνια και πάρτε ένα αξεσουάρ που θα ταιριάζει σε εσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SmartAvenue