SmartAvenue

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Τάσεις για παπούτσια άνοιξη-καλοκαίρι 2013


Σε αυτό το αφιέρωμα θα δείτε παπούτσια όπως τα παρουσίασαν διάφοροι οίκοι μόδας στον κόσμο.
Πλατφόρμες και άνετα σανδάλια με πρωταγωνιστή το φελό.

Και στον οίκο Calvin Klein βλέπουμε φελλό αλλά και πέδιλα με χοντρό τακούνι. Εκτός από το μαύρο χρώμα είτε σε ύφασμα είτε σε λουστρίνι βλέπουμε και μεταλλικά χρώματα.


Οίκος Giorgio Armani μας παρουσίασε ψηλοτάκουνα πέδιλα σε χρώματα και  σύνθετα σχέδια.


O Christian Louboutin   ένας από τους διασημότερους σχεδιαστές υποδημάτων παρουσίασε για την άνοιξη έντονα χρώματα σε πολύ ψηλοτάκουνα   παπούτσια.


Ο οίκος Dior επαναφέρει τα έντονα κοψίματα στα παπούτσια όπως είναι οι μύτες στην άκρη. Διχρωμίες και περίεργα τακούνια.


Ο οίκος Givenchy μας παρουσίασε παπούτσια με κωνικό τακούνι και  πλαστική διαφάνεια. Βεβαία καθιστά λίγο δύσκολο το περπάτημα με αυτό το είδος.


Ο οίκος υποδημάτων Jimmy Choo, ένας και από τους αγαπημένους μου,  στην συλλογή του για την άνοιξη καλοκαίρι κάλυψε όλη την γκάμα περιστάσεων.

Ο οίκος  Louis vuitton παρουσίασε σχέδια που θυμίζουν κάτι α΄πο την δεκαετία του 60, με τετράγωνα τακούνια και έντονη μύτη.


Ο οίκος  Versace μας έδειξε μπότες που θυμίζουν μονομάχο από πλαστικό και λεπτομέρειες από μέταλλο.


Ο οίκος Roberto Cavalli παρουσίασε υπέροχα ψηλοτάκουνα σανδάλια με λεπτό μεταλλικό τακούνι και δέρματα που μοιάζουν με το φίδι.


Ο οίκος  Salvatore Ferragamo παρουσίασε παπούτσια ποτ ξεχώρισαν για την γραμμή τους σε ύφος μποτάκι. Ογκώδες τακούνια και μυτέρες άκρες.


Σε κλασσικές γραμμές ο οίκος  Saint Laurent. Με λεπτομέρειες από φίδι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SmartAvenue