SmartAvenue

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Σωματότυποι και Στυλ- Ανεστραμμένο Τρίγωνο



Σωματότυποι γυναικών και στυλ

                            Σώμα  ανεστραμμένο τρίγωνο


Όλες εσείς  που έχετε πιο φαρδύς ώμους και πλάτη σε αναλογία  από το υπόλοιπο σώμα με ακαθόριστη μέση και σχεδόν ανύπαρκτη περιφέρεια αλλά με υπέροχα πόδια ανήκετε στο ανεστραμμένο τρίγωνο. Αυτό που σας λείπει είναι ο όγκος στο κάτω μέρος όπου πρέπει να δώσετε έμφαση.








 
Σας ταιριάζουν τα βαθειά ανοιχτά ντεκολτέ, μακριές φούστες, μεγάλα τυπώματα και έντονα χρώματα. 



 


Ιδιαιτέρα κολακευτικά είναι τα παντελόνια σε στυλ καμπάνα με φαρδιές ζακέτες ή μπλούζες.








 







Προτιμήστε μπουφάν και σακάκια με τελείωμα μέχρι τους γοφούς ή μακριά με φουντωτό τελείωμα. Έτσι ώστε να δημιουργηθούν εξτρά καμπύλες. Οι λεπτομέρειες  στο επάνω μέρος πρέπει να είναι ελάχιστες έως και ανύπαρκτες. Φορέστε τιραντάκι με ένα σακάκι σε άλλο χρώμα. Στο πάνω μέρος χρησιμοποιήστε λιτά κοσμήματα αλλά πείτε ναι στα βραχιόλια και στα δαχτυλίδια. Επιλέξτε πιο σκούρες αποχρώσεις στο πάνω μέρος και πιο ανοιχτές στο κάτω μέρος. Οι τσάντες πρέπει να είναι μικρές ή φάκελοι που κρατιούνται στο χέρι.



Μαγιό προτιμήστε με τιράντα και μπανέλα και αν σας ενοχλεί η μπανέλα απλώς φορέστε φαρδιά ράντα. Καλό θα είναι το μαγιό σας να είναι από παχύ ύφασμα. Επίσης στο κάτω μέρος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σλιπάκι με κορδονάκι, καλή είναι επίσης και η διχρωμία. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SmartAvenue