SmartAvenue

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Κλασσικά κομμάτια που πρέπει να έχει μια ντουλάπα


Όλες καθόμαστε με τις  ώρες μπροστά από την ντουλάπα μας και αναρωτιόμαστε τι θα βάλουμε και σήμερα. Η σκέψη πάει συνεχώς ότι πρέπει να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας αλλά δεν έχετε επαρκεί χρήματα. Βαρεθήκατε να ψάχνετε και όμως υπάρχουν κομμάτια που είναι διαχρονικά και φόριουνται με πολλούς τρόπους ακόμα και σε αυτήν την εποχή που είναι δύσκολα τα πράγματα. Λοιπόν βγάλτε από την ντουλάπα σας τα κλασσικά κομμάτια και φτιάξτε καινούργια στυλ.

1.       Τζιν το κλασσικό και ο βασιλιάς της ντουλάπας, φοριέται από όλες και σε όλες τις ηλικίες. Γίνετε από καθημερινό  έως και επίσημο. Για έναν καφέ με τις φίλες έως και το γραφείο.


Δύο ιδέες για το γραφείο.

Διαλέξτε ένα απλό μπλουζάκι ή ένα φανελάκι. Ένα μπουφάν, ένα χαλαρό ζακετάκι ή απλώς ένα ριχτό πουλόβερ. Φορέστε το με μπαλαρίνες ή κάποιο μποτάκι για μια βόλτα για ένα καφεδάκι.

Για το βράδυ για ποτάκι το αγαπημένο σας τζιν με ψηλοτάκουνες  γόβες. Διαλέξτε ιδιαίτερα κοσμήματα που θα πλαισιώνουν το σύνολο.

2.       Το επόμενο διαχρονικό κομμάτι για εμένα είναι το μαύρο παντελόνι. Τι να πούμε ταιριάζει με όλα και πάει παντού.
Από το πρωί στην δουλεία με ένα απλό μπλουζάκι και ένα φουλάρι.
Φορέστε το με καπαρντίνα, σακάκι ή ένα κομψό ζακετάκι.

Σε μια βραδινή έξοδο φορέστε έντονα χρώματα και γόβα.Με ένα απλό παπούτσι και ένα τζάκετ για ένα καφεδάκι.

3.       Το λευκό πουκάμισο πάντα διαχρονικό  και πάει με τα πάντα.
Κλειστό με βολάν ή με ένα ωραίο δέσιμο συνδυασμένο με το κλασσικό μαύρο παντελόνι ή στα χρώματα της άμμου με ταμπά λεπτομέρειες για το πρωί στο γραφείο. Κρατήστε μία μεγάλη τσάντα.
Διαλέξτε ένα τζιν παντελόνι ή ένα χαρούμενο κολάν με γοβάκι για ένα καφεδάκι το απόγευμα.






Με μία μαύρη παντελόνα ή με μια φούστα για ένα ποτάκι το βράδυ μαζί με ψιλοτάκουνα παπούτσια.







4.      Επίσης, άλλο ένα διαχρονικό κομμάτι στην ντουλάπα μας είναι το μικρό μαύρο φόρεμα. Από την δεκαετία του 20 όπου το έφερε στο προσκήνιο η Κοκό Σανέλ έμεινε για πάντα στην καρδία μας.

Φορέστε το με ένα κομψό σακάκι και γόβα για ένα όμορφο επαγγελματικό στυλ στην δουλεία.
Μαύρο φόρεμα και για ένα καφεδάκι είτε με γόβα και  μία cardigan είτε μια απλή μπαλαρίνα. Καλή λύση για το χειμώνα είναι και το οπάκ καλσόν και η μπότα. Χρησιμοποιήστε και ένα φουλάρι για ένα πιο ανάλαφρο στυλ.

Εννοείται πως και το βράδυ η λύση είναι το μαύρο φόρεμα. Με ιδιαιτέρα κοσμήματα κυρίως χρωματιστά, με γόβα, πέδιλα ή μπότα και κάποιο παλτό ή εσάρπα μιας και έρχεται καλοκαίρι. Χρησιμοποιήστε λίγο πιο έντονο μακιγιάζ ή απλώς κάντε ένα κλασσικό κόκκινο νύχι.
                                                                                                                                                      
5.       Και φυσικά σε από την λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η μαύρη φούστα. Μπορεί να είναι μία σε pencil γραμμή, σε Α, με πιέτες ή ακόμα και μάξι. Μία μαύρη φούστα πάντα μας γλυτώνει από τα δύσκολα. Από το πρωί με ένα όμορφο πουλοβεράκι και μια μπότα μέχρι το βράδυ με ένα πιο ιδιαίτερο μπλουζάκι και γόβα. 

Με μια φούστα αλλάξτε πολλά στυλ. Και ανάλογα με το ύφος φορέστε την από το πρωί έως το βράδυ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SmartAvenue