SmartAvenue

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Οι Τάσεις της μόδας για την άνοιξη-καλοκαίρι 2013




Μιας και ήρθε η άνοιξη μαζί της ήρθαν και τα χρώματα... Αλλάζει η διάθεση και το κλίμα. Χρώματα όπως το πορτοκαλί, το κίτρινο, το βιολετί, το σμαραγδί, το ανοιχτό το πράσινο και αποχρώσεις του μπλε όπως το γκρι-μπλε και το ρουά πρωταγωνίστησαν  στης διεθνής πασαρέλες.

Ο GIORGIO ARMANI μας παρουσίασε φυσικές αποχρώσεις και απλές γραμμές. Πρωταγωνιστούν τα σακάκια και κουστούμια, ιδιαίτερα όμως ρούχα χυτά και ανάλαφρα.

 


Ο οίκος Calvin Klein παρουσίασε δημιουργίες σε άσπρο-μαύρο και ρουά. Μας δείχνει την τάση για την άνοιξη και το καλοκαίρι: ΡΙΓΕΣ!









Ο Οίκος Channel  μας παρουσίασε υλικά όπως το δέρμα. Πούα και Floral μια τάση από πολλούς οίκους για αυτήν την εποχή. Χρώματα όπως το μαύρο, το άσπρο και το κοραλλί κυριάρχησαν.








Ο οίκος Dior με έντονα χρώματα. Φυσικά δεν έλειψαν οι δημιουργίες με floral σχέδια.







Ο οίκος Dolce and Gabbana με έθνικ επιρροές και ρίγε σύνολα.



Ο οίκος Givenchy μας παρουσίασε απλές καθαρές γραμμές με έντονα στοιχεία όπως το βολάν και παρόμοια υφάσματα.








O οίκος Gucci  επέλεξε έντονα χρώματα και ζωηρά τυπώματα. Και εδώ παρατηρούμε έντονα το βολάν στα ρούχα καθώς και τα μανίκια σε στυλ καμπάνα.






Ο οίκος Louis Vuitton  μας έδειξε ρούχα σε γεωμετρικές γραμμές , έντονα  σχέδια και ζωηρά χρώματα.





Οίκος Roberto Cavalli. Στις περισσότερες δημιουργίες του κυριαρχεί το μαύρο στοιχείο για να δώσει μία νότα πολυτέλειας. Κεντήματα που μοιάζουν με πορσελάνη μαζί με δαντέλα ή δέρμα.







Ο οίκος Alexander  Mcqueen  εμπνευσμένος από τους μελισσοκόμους δημιουργεί σύνολα που πλαισιώνουν τα ρούχα με τέτοιου είδους καπέλα. Ρούχα που σφίγγουν το κορμί και δίνουν στο σώμα μορφή κλεψύδρας.



O οίκος Saint Laurent όπως μετονομάστηκε από τον Μάρτιο του 2012 από την καλλιτεχνική διευθύντρια Hedi Slimane μετά τον θάνατο του Yves Saint Laurent μας παρουσίασε μία συλλογή υψηλών απαιτήσεων. Φορέματα που θυμίζουν καφτάνια τονισμένα με μεγάλα περιδέραια. Σύνολα που θυμίζουν μποέμ  και σαφάρι εμφάνιση.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SmartAvenue